Säkerhetsbåt

Säkerhetsbåt

GSS söker seglings-ledare & funktionärer

För att klara att genomföra våra interna och externa kappseglingar nu och framöver inom GSS behöver vi bli fler personer .

Hej Seglar vänner!

En ny seglarsäsong är på intågande, och som alltid planerar Gefle Segelsällskap att genomföra torsdags seglingarna på ett likartat sätt som tidigare år och med en final som går av stapeln under september månad. Det innebär att vi kommer att genomföra 3 seglingar under juni månad och 4 seglingar under augusti månad samt en avslutande Torsdagssegling 1 september och även en final första Lördagen i September. Högtidsregattan kommer gå av stapeln 7 augusti. Vi kommer också att genomföra en ny SRS regatta med namnet Vår Racet i Maj månad, för att utöka antalet seglingstillfällen. Midsommarregattan kommer gå av stapeln 19 juni.

Gefle Segelsällskap kommer under säsongen arrangera Svenskt och Nordiskt Mästerskap för 505 båtar, Svenskt Mästerskap för Neptunkryssare, SM kval i sprintsegling och rankingsegling för 2.4mr båtar samt CB66:or. En jolleregatta med RS Feva och RS Aero finns också på programmet.

För att klara att genomföra våra interna och externa kappseglingar nu och framöver inom GSS behöver vi bli fler personer som är villiga att lära sig leda t.ex en Torsdagssegling och bistå som funktionär vid våra externa seglingar. Detta är ett utomordentligt trevligt sätt att utföra sin ”arbetsplikt” gentemot klubben på. Nedlagd tid får bokföras i pärmen i annexet som utförd arbetstid.

Seglingssektionen kommer ta fram ett utbildningspaket för seglingsfunktionärer med kursstart under april månad. Information kommer att finnas på GSS hemsida inom kort.

Intresserade kontaktar undertecknad.

Patrik Karlsson, Seglingsansvarig GSS,
Tel:070-6887229 eller Epost:segling@gss.nu

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK